marți, 20 noiembrie 2012

Rebranding si design interior Clock Boutique

Proiectul de design interior se adreseaza unui showroom de ceasuri de lux. In amenajarea spatiului s-au folosit materiale usoare, linii curbe, culori deschise, tocmai pentru a-i da spatiului restrans tendinta spre marire. Materialul din care este confectionat panoul de expunere al ceasurilor, se numeste TRESPA. Este un material inovativ ce poate fi modelat foarte usor in diferite forme de diferite tipuri si culori. Tocmai pentru acest lucru s-a folosit si in amenajarea spatiului nostru. Incaperea in care se gaseste magazinul nostru, este de dimensiuni mici si are o forma neregulata din cauza diversilor stalpi ce se gasesc de-a lungul peretilor. Din acest motiv, am incercat in proiectul de design interior , sa construim o “coaja” care sa imbrace acesti pereti, in interiorul careia sa se afla incaperea propriu zisa. Materialul TRESPA a fost “partenerul” ideal in cadrul acestei amenajari.

Materialul din care este confectionat panoul de expunere al ceasurilor, se numeste TRESPA. Este un material inovativ ce poate fi modelat foarte usor in diferite forme de diferite tipuri si culori. Tocmai pentru acest lucru s-a folosit si in amenajarea spatiului nostru. Incaperea in care se gaseste magazinul nostru, este de dimensiuni mici si are o forma neregulata din cauza diversilor stalpi ce se gasesc de-a lungul peretilor. Din acest motiv, am incercat in proiectul de design interior , sa construim o “coaja” care sa imbrace acesti pereti, in interiorul careia sa se afla incaperea propriu zisa. Materialul TRESPA a fost “partenerul” ideal in cadrul acestei amenajari.   

Cuburile in care se afla expuse ceasurile, sunt fabricate din plexi glass transparent, cu baza din aluminiu si aplicate pe panoul de expunere. Ideea aceasta de a pune fiecare ceas in parte separat, creaza impresia de inmultire.http://re-branding.ro/article.php?id=36

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu